• 7
Заштеди со Клуб цена

Климатизер Inventor L4VI32 – 12 Wi-Fi

Енергетска класа: A+++
Плазма Јонизатор
R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
Wi-Fi Ready
Капацитет на ладење: 3,20 kWh (2047 – 12965 Btu/h)
Капацитет на греење: 3,50 kWh (2047 – 12966 Btu/h)
Енергетска класа при ладење: А ++
Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
Напон / фрекфенција / фаза (V / Hz / Ph) 220-240 / 50/1
Влезна струја при ладење (W): 997 (120 – 1400)
Влезна струја при греење (W): 970 (120 – 1500)
Годишна потр.на енергија при ладење: 184 kWh
Годишна потр.на енергија при греење(топла/средна зона): 933 – 1120 kWh
Внатрешна единица ШхДхВ Димензии (мм): 790x200x275
Надворешна единица ШхДхВ Димензии (мм): 848x320x596
Нето тежина внатрешна единица (kg): 9.0
Нето тежина надворешна единица (kg): 31.0
Течна/гасна линија: 1/4” / 3/8”
Фреон: R32 / 590g
Проток на воздух: 560m3/h
Бучност внатр./надв.единица: 42 / 55dB
Опсег на ладење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 43 ° C
Опсег на греење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 24 ° C

23990 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 168315 Категории: ,