• 9

Климатизер Hisense TG35VE00G

Клима уред – внатрешна единица
Разладна моќност: 3.500 W
Грејна моќност: 4.000 W
Ноќен режим на работа – Night mode
Автоматско работење
Турбо функција
Заштита од ладен воздух
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Работна температура во режим на греење : -15- 24
Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – 43

26990 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 175563 Категорија: