• 197248

Клима Samsung AQ-18TSBN

Боја на производот: Бело
Функции на климатизерот: Ладење, одвлажнување, греење, вентилација
Технологија на инвертер –
Јонизатор: Не
Оценка за сезонска ефикасност (ладење) (SEER) –
Оценка за сезонска ефикасност (греење) (SCOP) (просечна грејна сезона) –
Енергетска ефикасност на ладењето (EER, W/W): 2
Енергетска ефикасност за греење (COP, W/W): 3.22
Капацитет на ладење во вати (макс): 5200 W
Капацитет за греење во вати (макс): 5800 W
Капацитет за ладење (макс): 17745 BTU/h
Капацитет за греење (макс): 19793 BTU/h
Тајмер: Да
Времетраење на тајмерот (максимално): 24 ч
Медиум за ладење: R410A
Далечински управуван: Да
Вентилатор за автомобил: Да
Тип на компресор: Ротари
Должина на цревото (макс): 15 м
Капацитет за одвлажнување: 1,8 l/h
Работна температура (ладење) (TT): 15 – 43 °C
Работна температура (греење) (TT): -5 – 24 °C

49990 ден.

На залиха

SKU: 197248 Категорија: