• 196234
  • B
  • C
32% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима инвертер Vox IFG12-AACT

Класа на енергија: B/C
8°C constant temperature: Да
Antifungus: Да
AutoRestart; Да
Eлиминација на влага: Да
iFeel: Да
Бојата: Бело
Гаранција: 5 години
LCD дисплеј: Да
WiFi со адаптер: Да
Автоматско чистење на внатрешната единица: Да
Капацитет на греење: 3500 W
Капацитет на ладењето: 3400 W
Коефициент на SCOP: 4
Коефициент на SEER: 6.1
Ниво на бучава на внатрешната единица: 53 dB
Ниво на бучава на надворешната единица: 59 dB
Номинален капацитет; 12000 BTU
Ноќен режим на работа: Да
Отвор за воздух: 600 m3/h
Повеќе гасови: R32
Потрошена струја при ладењето: 1340 W
Потрошувачка на електрична енергија при греење; 950 W
Температурен опсег (греење): -15 до +30°C
Температурен опсег (ладење): +16 до +49°C
LCD дисплеј: Да
WiFi со адаптер: Да
Автоматско чистење на внатрешната единица: Да
Капацитет на греење: 3500 W
Капацитет на ладењето: 3400 W
Коефициент на SCOP: 4
Коефициент на SEER: 6.1
Ниво на бучава на внатрешната единица: 53 dB
Ниво на бучава на надворешната единица; 59 dB
Номинален капацитет: 12000 BTU
Ноќен режим на работа: Да
Отвор за воздух: 600 m3/h
Повеќе гасови: R32
Потрошена струја при ладењето: 1340 W
Потрошувачка на електрична енергија при греење: 950 W
Температурен опсег (греење): -15 до +30°C
Температурен опсег (ладење): +16 до +49°C

Клуб Цена
16991 ден. 24990 ден.

Нема на залиха

SKU: 197703 Категории: ,