Клима Inverter Hisense KB35YR3EG/35YR3EW

A++
Моќност на ладење: 3.400 W
Моќност на греење: 3.800 W
Ноќен режим
Автоматска работа
Тип на екран: Електронска контрола со LED дисплеј
Температурен опсег – греење: -15- 24
Температурен опсег – ладење: -15 – 43

28990 ден.

На залиха

SKU: 182828 Категорија: