• 195787
9% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима инвертер HISENSE KA70KT0EG/W

Начин на работа: Инвертер
Моќност на ладење: 7000 W
Грејна моќност: 7500 W
HI-NANO здравствена заштита
Капацитет за ладење (Btu/h): 24000
Капацитет за греење (Btu/h): 24000
Управување со Wi-Fi
Ширина на производот: 1008 mm
Висина на производот: 325 mm
Длабочина на производот: 217 mm

Клуб Цена
69992 ден. 76990 ден.

На залиха

SKU: 195787 Категории: ,