• 182826
  • 826

Клима Inver.Hisense CA50XS1AG/XS1AW

A++
Разладна моќност: 5.000 W
Грејна моќност: 5.600 W
Ноќен режим на работа – Night mode
Автоматско работење
Турбо функција
Заштита од ладен воздух
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Работна температура во режим на греење : -15- 24
Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – 43

42990 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 182826 Категорија: