• 182832
  • 82830

Клима inv.Hisense QE35XV0EG/35XV0EW

A+++
Моќност на ладење:: 3.500 W
Моќност на греење: 4200 W
Автоматско работење
Тип на екран: Електронска контрола со LED дисплеј
Опсег на температура – греење: -20- 24
Температурен опсег – ладење: -15 – 43

54999 ден.

Нема на залиха

SKU: 182832 Категорија: