• 194287

Клима HISENSE PRO QG35XV0EG/QG35XV0EW

Енергетска класа – греење: A+++
Wi-Fi управување: Вградено
Препорачана употребна површина: 12-24
Работна температура во режим на греење : -22- 24
Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – 43
Опсег на поставување на температура: 16-30
Разладно средство: R32
Меморија на позицијата на насочувачите
Брзина на надворешниот вентилатор: 3
Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
Скриен ЛЕД дисплеј/Затемнување на екран
Само-дијагностика
Автоматски внатрешен вентилатор
Просечна грејна моќност: 2,6 kW
Капацитет на одвлажнување: 1,2 L/h
Дијаметар на кондензациската цевка: 18 mm
Автоматско повторно вклучување при прекин на ел. енергија
Заштита од замрзнување/Турбо функција
Функција за отстранување на влага
Вентилирање – проветрување
Тајмер 24h/Паметна гласовна контрола
Hi-nano Генератор
Минимална јачина на звукот: 54 dB(A)re1pW
Грејна моќност: 4.200 W
Минимален звучен притисок: 30 dB(A)2×10-5Pa
Максимален звучен притисок: 38 dB(A)2×10-5Pa
Потрошувачка на ел. енергија при греење: 980 W
Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 790 W
Греач на надворешна единица
Минимален проток на воздух: 480 m³
Проток на воздухот: 650 m³
Цевка за течност: 6,35 mm
Максимална должина на цевките: 20 m
Максимална висинска разлика: 10 m
Сооднос SEER – ладење: 8,5
Сооднос SCOP – греење: 5,1
Коефициент COP: 4,29
Димензии (ШxВxД): 88,3 × 30,5 × 19,8 cm

49990 ден.

На залиха

SKU: 194287 Категорија: