• 194987
6% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима инвертер FAVORIT 18000 BTU WI-FI

Моќност: 5,5kw
Моќност btu: 18000
Капацитет на ладење: 5,28kw
Капацитет на греење: 5,52kw
Проток на воздух: 850m3
Одвлажнување: 1,5l
Работна температура: од -15С° до+46С°
Компресор: LG
Димензии на надворешна единица: 90.9X64.2X36.4cm
Teжина на надворешна единица: 32,6kg
Димензии на внатрешна единица: 105.3X32.3X22.6cm
Tежина на внатрешна единица: 11,7kg
Звучен притисок: 39db
Филтер: √

Клуб Цена
29991 ден. 31990 ден.

На залиха

SKU: 194987 Категории: ,