12% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима Favorit 12000BTU A Класа

Капацитет:
Ладење: W 3520
Греење: W 3600

Енергетска класа: A

Потрошувачка:
Ладење: W 1050
Греење: W 990

Бучава:
Внатрешна единица: dB 34-38
Надворешна единица: dB ≤55

Клуб Цена
13999 ден. 15990 ден.

На залиха

SKU: 157273 Категории: ,