Клима Favorit 12000 BTU Инвертер

Капацитет:
Ладење: W 3520
Греење: W 3600
Енергетска класа: A
Потрошувачка:
Ладење: W 1050
Греење: W 990
Бучава:
Внатрешна единица: dB 34-38
Надворешна единица: dB ≤55

22299 ден.

Нема на залиха

SKU: 165472 Категорија: