• 194988
14% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима Favorit 12000 BTU FF

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (KW): 3.5(0.8-4.1)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU): 11942
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (KW): 3.8(1.0-4.2)
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU): 12966
SEER ЛАДЕЊЕ: 6.19
SCOP ГРЕЕЊЕ- ПРОСЕЧНО: 4.03
SEER ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
SCOP ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА-ПРОСЕЧНО: A+
ТИП НА ГАС: R32
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600
НАДВОРЕШНА / ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (НИВО НА БУЧНОСТ)(DB): 53/62
ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА НЕТО ТЕЖИНА (KG): 8.5
НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА НЕТО ТЕЖИНА (KG): 22.5
ДИМЕНЗИИ(ВНАТРЕШНА)-НЕТО: 750*285*200
ДИМЕНЗИИ(НАДВOРЕШНА)-НЕТО: 650×455×233
АМБИЕНТАЛНА ТЕМП. -ЛАДЕЊЕ: 16~49℃
АМБИЕНТАЛНА ТЕМП. -ГРЕЕЊЕ: -15~30℃

Клуб Цена
18991 ден. 21990 ден.

На залиха

SKU: 194988 Категории: ,