• 186752
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Камин ТЕРМО ЛУКС Fabbygo Lux

Камин fabbygo termo lux premium
Тип на гориво: Дрво, Јаглен
Моќност: 6kw – 8kw
Димензии: 46x44x95cm
Тежина:70kg

Клуб Цена
10791 ден. 11990 ден.

Само 2 останати во залиха