• 190299
3% попуст
Заштеди со Клуб цена

Камин Plamen Marina

Шпоретот МАРИНА е наменет за греење на станови или помали катови – до 80 м2.
Котелот за греење вода е дел од шпоретот и е невидлив однадвор.
Шпоретот е изработен од висококвалитетно сиво леано железо, а надворешните страни се изработени од емајлиран челичен лим.

Клуб Цена
67988 ден. 69990 ден.

Само 1 останати во залиха