• 034463
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Камин MBS Happy – Крем

Моќност:6 kW
Дијаметар на димен отвор:120 mm
Боја:крем
Димензии: 40 x 72 x 40 cm
Тежина:51kg

Клуб Цена
16191 ден. 17990 ден.

На залиха