• 088466

Камин MBS Elit

Димензии на шпоретот:800 x 588 x 493 mm
Димензии на ложиштето:300 x 400 x 350
Моќност – 8,6 / 9 kW
Ефикасност:дрво 76%, јаглен 74%
Капацитет на греење:56 m2 дрво, 59 m2 јаглен
Тежина на шпоретот:131 kg
Одвод за чад:централен
Пречник на одводот за чад:Ф120
Гориво:дрво и јаглен

39990 ден.

Нема на залиха