• 16

Кафемат KRUPS KP1A3B31 (Црн)

РАБОТА СО КАПСУЛИ
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 1.600 W.
ПРИТИСОК 15 БАРИ
ВОЛУМЕН НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА 0,8 Л
МАТЕРИЈАЛ: ПЛАСТИКА
ФУНКЦИИ
ДРЖАЧ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ВИСИНАТА
ДИМЕНЗИИ (Д Х Ш Х В) 13,6 Х 26,6 Х27,6 СМ
ТЕЖИНА 2 КГ
БОЈА ЦРНА

5999 ден.

Нема на залиха

SKU: 182147 Категорија: