Индукциска плотна BEKO HII64400AT

Димензии на производот: 11 x 58 x 55 cm
Енергетска ефикасност: А
Вграден тип на инсталација
Тежина на артиклот: 11,8 кг

17999 ден.

Нема на залиха

SKU: 034127 Категорија: