Хоризонтален замрзнувач BEKO HSA40520

Енергетска класа:A+
Нето капацитет:360L
Капацитет на замрзнување:18kg/24h
3 жичани корпи
Антибактериска заштита
Автономна работа:36h
Ниво на бучава:40dB
Димензии:86x128x72cm

14999 ден.

Нема на залиха

SKU: 157936 Категорија: