• 193751
3% попуст
Заштеди со Клуб цена

Хоризонтален замрзнувач Beko CF 316 WN

ProSmart™ инвертер мотор
Енергетска класа: F
Нето капацитет: 308L
Капацитет на замрзнување: 14.4kg/24h
Потрошувачка на енергија дневно: 0.77kWh
Потрошувачка на енергија годишно: 293kWh
Максимална амбиентална температура: 43 ° С
Ниво на бучава: 40 dBA
Димензии: 84.5x112x70cm

Клуб Цена
17501 ден. 17990 ден.

Нема на залиха

SKU: 193751 Категории: ,