• 20210616111500993

Хилта MaxPuls MP-HD004 620W

Напон: 230V~50Hz
Моќност: 620W
Вртежи: 0-870/min
Дупчење во:
» дрво: 13mm
» бетон: 16mm
Ударна енергија: 2,15Ј
Футер: SDS+

3390 ден.

На залиха

SKU: 161389 Категорија: