• 192020
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Хидрофор Агрина 1300W

Моќност: 1300 W
Максимална висина: 55 m
Максимална длабочина: 8 m
Капацитет на боца: 20 L
Притисок:1.50- 3 bar
Максимален проток: 5400 l/h
Тежина: 16 kg
Производител: Агрина
Хидрофор со повеќестепена пумпа со 5 перки наменет за снабдување на домаќинствата со вода.

Клуб Цена
14241 ден. 15890 ден.

На залиха