• 198046
  • 198046-1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Гума за пливање Intex 58793EU

Димензии: 185×140
Димензија на пакетот: 22.86×24.13×9.21cm
Tежина на пакетот: 1.56kg
Возраст: за возрасни

Клуб Цена
1069 ден. 1190 ден.

На залиха