• 198041
  • 198041-1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Гума за пливање Intex 57577NP

Димензии: 198x173cm
Возраст: 3+
Димензии на пакување: 24.13×26.67×10.16cm
Тежина на пакување: 1.78kg

Клуб Цена
1159 ден. 1290 ден.

На залиха