• 191902
  • 191902-1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Гума за пливање Intex 56585EU

Димензии: 27-1/2″ 70cm
Димензија на пакетот: 26.67×19.69×4.45cm
Tежина на пакетот: 61kg
Возраст: 6-12 месеци

Клуб Цена
529 ден. 590 ден.

На залиха