• 192992

Гребало со 26 заба Cellfast Pro 40-312EX

Материјал: алуминиум
Ширина: 525mm
Должина: 1800cm
Тежина: 0,8кг.

1890 ден.

На залиха

SKU: 192992 Категорија: