• 182719

Готвач на пареа TEFAL VC 140131

Моќност : 900 W
Капацитет : 6 литри
Контрола на нивото на вода
Готвењето запира кога ќе снема вода
Ногарки што не лизгаат
3 проѕирни садови од кои еден за ориз
Прозорче за ниво на вода

2909 ден.

Нема на залиха

SKU: 182719 Категорија: