• 174644

Ѓезве 7 Декор 3037

Дијаметар : 11cm
Волумен: 0,7l
Висина : 105mm
Број на кафиња: 7
Материјал: Емајл на челичен лим
Боја: црвена
Одржување: Рачно и машинско перење
Тежина: 0,3 kg

539 ден.

Нема на залиха

SKU: 174644 Категорија: