• 176421

Ѓезве 7 Декор 3032

Дијаметар: 11cm
Волумен: 0,7l
Висина : 105mm
Број на кафиња: 7
Материјал: емајл
Боја: Црна
Одржување: Рачно и машинско перење
Тежина: 0,3 kg

569 ден.

На залиха

SKU: 176421 Категорија: