• 097347

Ѓезве 4 Декор 3205

Дијаметар:12cm
Капацитет: 1.3l
Висина: 130mm
Материјал: емајл
Боја: беж
Одржување: Рачно и машинско перење

439 ден.

На залиха

SKU: 181025 Категорија: