• 174643

Ѓезве 4 Декор 3037

Дијаметар : 9cm
Волумен: 0,4l
Висина : 88mm
Број на кафиња: 4
Материјал: Емајл на челичен лим
Боја: црвена
Одржување: Рачно и машинско перење
Тежина: 0,2 kg

419 ден.

Нема на залиха

SKU: 174643 Категорија: