• 176419

Ѓезве 2 Декор 3032

Дијаметар: 7cm
Волумен : 0,2l
Висина : 72mm
Број на кафиња: 2
Материјал: емајл
Боја: Црна
Одржување: Рачно и машинско перење
Тежина: 0,2 kg

369 ден.

На залиха

SKU: 176419 Категорија: