• 160140

Ѓезве 12 METALAC 2257

Ѓезвето се изработува во различни големини, од најмала за едно кафе до најголема за 12 кафиња, со повеќе комбинации на монтажни рачки.

979 ден.

Нема на залиха

SKU: 160140 Категорија: