• 181510

Гарнитура битови со маг.држач 20 парчиња

BLACK+DECKER
A7074-XJ
Сетот од 21 парчиња ги содржи следниве елементи:
Бит одвртувачи 25mm 2x Ph1, 2x Ph2, 2x Ph3, Pz1, Pz2, Pz3
Бит одвртувачи 2x SL4, 3x SL6, 2x SL7.2, T10, T15, T20, T25
1 X Магнетен држач на извлекување

339 ден.

Нема на залиха

SKU: 181510 Категорија: