Фурна вградна Gorenje BO74SYW

Енергетска класа: A+
Боја: Бела боја
Материјал на управувачката плоча: Стакло
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

22999 ден.

Нема на залиха

SKU: 170485 Категорија: