Фрижидер за вградување BEKO BDSA250K2S

Енергетска класа:А+
Нето капацитет: 220L
Капацитет на фрижидерот:176L
Капацитет на комора:44L
Внатрешна комора
Автономна работа:16h
Капацитет на замрзнување:3kg/24h
Потрошувачка на енергија годишно:243kWh
Ниво на бучава:38dB
Димензии:145x54x53.5cm

15999 ден.

Нема на залиха

SKU: 168158 Категорија: