• 163489

Фрижидер вграден FUEGO FGBIBM5259W

Комбиниран фрижидер за вградување
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A++
Нето капацитет:250L
Капацитет на фрижидерот:185L
Капацитет на замзнување:65L
Димензии:177x54x54cm

21999 ден.

Нема на залиха

SKU: 163489 Категорија: