• 195253
  • 195253 1

Фрижидер DAEWOO FTL213FWT0RS WHITE Lil-F

Инсталација: Самостоен
Тип на контрола: Замрзнувач горе
Ширина: 54cm
Висина: 144cm
Систем за ладење: Lil-Frost
Тип на контрола: Механички термостат
Енергетска ефикасност: F
Осветлување на фрижидерот: LED осветлување
OptiCrisp зона: Да
Сад за мраз: Да
Капацитет за замрзнување: 2,60 kg/24h
Тип на одмрзнување: Рачно
Број на врати: 2
Тип на контрола: Замрзнувач горе
Боја: Бела
Енергетска ефикасност: F
Климатска класа: ST/N
Годишна потрошувачка на енергија: 222kWh
Ниво на бучава: 41dB
Време на пораст на температурата: 15,25h
Димензии на уредот (ШxДxВ): 540x570x1450mm
Нето волумен на фрижидерот: 171 l
Нето волумен на замрзнувачот: 42 l

15999 ден.

Нема на залиха

SKU: 195253 Категорија: