• 195249
  • 195249 1
26% попуст
Заштеди со Клуб цена

Фрижидер DAEWOO FKM367FWR1RS WHITE

Инсталација: Самостоен
Тип на контрола: Замрзнувач доле
Ширина: 60cm
Висина: 201cm
Број на врати: 2
Тип на контрола: Замрзнувач доле
Боја: Бела
Енергетска ефикасност: F
Климатска класа: T/SN
Годишна потрошувачка на енергија: 313 kWh
Ниво на бучава: 41dB
Време на пораст на температурата: 10h
Диспензер за вода: Да
OptiCrisp зона: Да
Димензии на уредот (ШxДxВ): 595x650x2010 mm
Нето волумен на фрижидерот: 266 l
Нето волумен на замрзнувачот: 101 l

Клуб Цена
24492 ден. 32999 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 195249 Категории: ,