• 10

Фритеза TEFAL FF175D71

Моќност:1900W
Kапацитет:1.2kg
Капацитет за масло 2.1L
Термостат
Светлосен индикатор
Систем за филтрација на искористените масти

5499 ден.

Нема на залиха

SKU: 174149 Категорија: