• img03-03-2020_054158_46900
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Фреза наставок за мф.моторен трим Agrina

Работна зафатнина 250 mm
Идеална за фрезирање околу Вашите лозарски и овоштарски насади

Клуб Цена
4599 ден. 5110 ден.

На залиха

SKU: 174004 Категории: ,