• 173483

FM Bluetooth Трансмитер BUSY

Подржува USB flash drive
TF-картичка
Hands free повик
Тркало за намалување и зголемување на звукот
Bluetooth верзија 5.0
Боја – црна
Материјал (ABS, Алуминиумска легура
Влез 12-24V
Излез – 4.5V / 5A 9V2.5A 12V / 2A

929 ден.

На залиха