• 189735
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Флексибилен брусен диск B-18306

Тип на диск: AC80
Пречник на диск ø: 115 mm
Пречник на насадниот отвор на дискот ø: 22,23 mm
Дебелина на диск: 3 mm
Најголем број на вртежи: 13.300 min-1
Производител: Makita
Флексибилен брусен диск B-18306 115mm 3х22,23mm

Клуб Цена
94 ден. 105 ден.

На залиха

SKU: 189735 Категории: ,