• 1897099
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Флексибилен брусен диск B-18297

Тип на диск: AC60
Пречник на диск ø: 115 mm
Пречник на насадниот отвор на дискот ø: 22,23 mm
Дебелина на диск: 3 mm
Најголем број на вртежи: 13.300 min-1
Производител: Makita
Флексибилен брусен диск B-18297 115mm 3×22,23mm.

Клуб Цена
80 ден. 89 ден.

На залиха

SKU: 189709 Категории: ,