• гфхфгј

Фигаро Adler AD-2110

25W Моќност
Дијаметар: 19mm
Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
Брзо загревање
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заобелни краеви за заштита од изгореници
Додаток четка
Може да се одбере насоката на вртење за автоматско намотување на косата
1949 ден.

На залиха

SKU: 176872 Категорија: