• 182467

Фен за коса VIVAX HD-2200CD

Moќност – 2200W
Број на брзини за силата на сушење: 2
Број на брзини за температурата на сушење – 3
Копче за ладен воздух

1090 ден.

Нема на залиха

SKU: 182467 Категорија: