• 191413

Фен за коса ST HD-U2200WJ

Бел со златна линија
2200W
Јонизатор
2 брзини 3 температури
Kопче за ладен воздух
Дифузер
Концентратор
DC мотор
Заштита од прегревање
Вградена закачалка

1399 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 191413 Категорија: