Фен gorenje HD 215 PR

Фен за коса
Боја: Розева
2200 W
IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор
DC мотор
Копче за ладен воздух
Филтер кој се отстранува
Moжност за закачување
Регулација на брзината: 2
Температурни нивоа: 3
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Tип на мотор со еднонасочна струја за заштеда на енергија и долгорочна употреба
Должина на кабелот:1,8 m

2490 ден.

Нема на залиха

SKU: 158785 Категорија: