Фен gorenje HD 203 BG

Фен за коса
Боја: Сино-зелена
2000 W
IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор
DC мотор
Копче за ладен воздух
Филтер кој се отстранува
Moжност за закачување
Регулација на брзината: 2
Температурни нивоа: 3
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Tип на мотор со еднонасочна струја за заштеда на енергија и долгорочна употреба
Должина на кабелот:1,8 m

1550 ден.

Нема на залиха

SKU: 158786 Категорија: